Wie zijn wij

Boudoir D’or is een gezellig winkeltje dat met veel zorg en passie wordt uitgebaat door Cleo Vandoninck.

Wie is Cleo? Mama van een zoon, Pitou en die al heel haar leven bezig is met alles rond mode. Van barbiepoppen aankleden tot vriendinnen die elk weekend in haar dressing kwamen snollen en om raad kwamen… En dan de sprong gewaagd, geen ervaring maar wel gedreven om er voor te gaan en alles te geven wat ze in haar heeft!

Tot nu 7 jaar later hebben we een mooi aanbod van meerdere merkjes en prijsklassen en een heel uiteenlopend cliënteel dus echt voor ieders wat wils. Constant op zoek naar nieuwe, leuke betaalbare spullen. Onze vaste merkjes: Esqualo, Summum, Kilky, Toxic, Millennium en niet te vergeten onze topbroekjes van Para Mi! Elke week komen er nieuwe spullen binnen dus geregeld binnen springen is de boodschap!

You can Never have too Many Clothes.

Na 30 jaar heeft de mama, Vif Caeyers de fakkel Van D’oro Fleur ook doorgegeven…Dus wil je graag een interieuradvies of wil je een totaalpakket van ontwerp tot het uitvoeren. Dit kan nog steeds bij ons. Wij verkopen ook nog steeds stoffen voor gordijnen of maatwerk. Heb je een horecazaak, kapsalon,… die een opfrisbeurt nodig heeft, dan ben je aan het juiste adres. Vif heeft al haar kennis en feeling doorgegeven aan haar dochter dus wij maken van jouw huis een thuis!